ARLA FOODS recensioner av medarbetare

Hittade 25 recensioner som matchade sökningen Se alla 202 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lungt och socialt jobb.
Kock och kassabiträde (Tidigare anställd) –  Linköping26 september 2019
Kollegorna var jätte trevliga och hjälper dig med alla frågor du har. Bra betalt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte helt uppsagd men har bara jobb till 20 procent som det ser ut just nu efter nyår
Lagerarbetare (Nuvarande anställd) –  Kalmar19 september 2019
Har varit många trevliga år på Arla Foods men inte nu när de säger upp många människor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats med högt i tak.
Livsmedelsoperatör (Tidigare anställd) –  Skövde och Götene23 augusti 2019
Att arbeta i produktion och förädling av div mejeriprodukter är ett mycket omväxlande arbete där man fick arbeta självständigt och med sina arbetskamrater.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arla foods
Lagermedarbetare (Tidigare anställd) –  Kallhäll20 augusti 2019
Jag jobbade inom detta företag i 4 år. Det var ett fysiskt jobb då man plockade massa ordrar till kund. Jag har lärt mig mycket här, då det alltid var stressigt att få ut så mycket ordrar som möjligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande och spännande
Processoperatör (Tidigare anställd) –  Skövde20 juni 2019
Jobbade med intern IT-support. Bra arbetsmiljö, varierande och utmanande arbetsuppgifter, lyhörd arbetsledning med högt i tak för arbetstagarnas åsikter och förslag.

Fortlöpande utvecklingsarbete för att förbättra arbetsmiljö och produktionsresultat.

Stora möjligheter för personlig utveckling.
Fördelar
Gratis kaffe och mejeriprodukter vid matraster, mycket bra kamratanda
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktion Tomgodset
Lagerarbete (Tidigare anställd) –  Örebro21 maj 2019
Ett monotomt arbete, men du visste när du började och slutade. Hyfsat betalt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lager och logistik nya lärorika områden
Reklamationer, lageroptimering, Lean (Tidigare anställd) –  Jönköping28 november 2018
Sju år som har givit mig mycket nya kunskaper där en god sammanhållning i arbetslaget var stimulerande varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utvecklande miljö.
Projektledare (Tidigare anställd) –  Ärla1 november 2018
Arbetsuppgifterna var roliga och utvecklande. Jobbet var rolig och stimulerande.
Fördelar
Gratis luncher.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Att ha kul på jobbet!
Anställd (Nuvarande anställd) –  Kallhäll13 september 2018
Det viktigaste oavsett vilket jobb man utför det är att ha kul på arbetsplatsen. En annan viktig aspekt är att stötta sina kollegor när de mår lite sämre och att alltid se positivt på tillvaron.

Är något mindre bra, då är det viktigt att ta upp det med ledaren/chefen i tid och inte gå runt och muttra över att det inte fixas eller ordnas. För mig är det viktigt att det är högt i tak.

En typisk arbetsdag för mig är göra mitt yttersta. Jag är inte den som bara sitter och väntar på att tiden ska ticka mot sitt slut, jag vill jobba och fylla ut min arbetstid för att känna att jag förtjänar den lön som jag får.

På min tidigare arbetsplats så var jag gruppsamordnare vilket innebar att jag hade en ledarroll på min avdelning.
Som jag nämnde tidigare så är det viktigt att ha kul när man arbetar, det tror jag skapar en harmoni bland de man jobbar med. Men, det får inte bli en kultur där det är "lattjo lajban".
Fördelar
Material (arbetskläder/utrustning)
Nackdelar
En oklar ledningsstruktur
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Jönköping11 juli 2018
man jobbade med att packa varor på truckar. jag har lärt mig att jobba under stress. de svåra med jobbet är att blir klar i tid. de bästa var att man hade bra kamerater.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastiskt företag, rolig bransch
Säljare mot Foodservice (Tidigare anställd) –  Stockholm25 juni 2018
Roligt jobb, härliga upplevelser och miljöer, stolt att få ha jobbat för Arla, som är ett fantastiskt företag!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Livsmedel är spännande
Laboratorieassistent (Tidigare anställd) –  Göteborg3 april 2018
Trivdes utmärkt med att jobba på Arla annars hade jag inte stannat där i över 30 år. stimulerande och förvånansvärt varierande arbetsuppgifter. Fin kultur på företaget också, jag vet inte om det berodde på att det var fråga om ett kooperativt företag men antingen slutade man snart eller också så jobbade man tills pensionen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra sammanhållning
Maskinoperatör (Nuvarande anställd) –  Linköping728 november 2017
Jobbat på arla i 17 år och kan inte klaga.
Har både jobbat i kyllager produktion och godsmottagningen och det har varit helt ok arbetsuppgifter och arbetsmiljö stark gemenskap med arbetskollegor och helt ok lön.
Fördelar
Lön
Nackdelar
Scheman
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utvecklande arbetsplats
Ordermottagare (Tidigare anställd) –  Jönköping6 november 2017
Trygg anställning med utvecklingsmöjligheter för den som vill
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cool and fun warehouse with awesome workmates
Warehouse Worker (Tidigare anställd) –  Stockholm21 maj 2016
I grew very much in this workplace. Forever thankful for the experiences and the people I met here.
The management cared and tried to make us as comfortable as possible every day.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
första jobb i Sverige
Lager arbetare (Nuvarande anställd) –  Kallhäll4 maj 2016
Min första jobb inte så mycket special, jobbade som diskare ...
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 7Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetskamrater
Lageransvarig (Tidigare anställd) –  Kimstad17 mars 2016
Under hela min tid på Arla Foods och de olika arbetsuppgifterna har jag alltid haft trevliga arbetskamrater.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bolag som är hårt kritiserat av media och sveriges bönder
Senior Corporate Controller (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB20 juli 2015
Arla foods är ett företag som måste struktureras om för att återfå sin trovärdighet hos allmänheten och Sveriges bönder. Bolaget har kritiserats hårt i Media och står inför tuffa utmaningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 15Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett företag med bra utvecklingsmöjligheter.
Applikations konsult (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB16 mars 2015
Arla Foods AB outsoursade sin IT verksamhet till IBM 2006 vilket gjorde att jag fick arbeta med samma arbetsuppgifter på ett annat företag som konsult
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arla Foods som arbetsplats.
KOKERSKA / KALLSKÄNKA (Tidigare anställd) –  Göteborg28 oktober 2014
*En typisk arbetsdag:
Min arbetsdag böjade klockan 07:00 på morgonen i köket med att förbereda
varmrätterna till lunchen som började klockan 11:30 .
Salladsbuffén började jag med klockan 09:30 som gick till lunchen .
Jag hade min lunch för arbetsdagen klockan 11:00-11:30 .
Städningen i köket var mitt ansvar.
Jag arbetade i genomsnitt från klockan 07:00-15:30 ,måndag till fredag. Tiderna kunde variera.
Jag hade bra kontakt med mina arbetskollegor och vi jobbade bra i team och individuellt.
Hade även ansvar för maten till eventuella konferenser och dess gäster.

*Vad jag har lärt mig på mina 35år:
- Planering av eget arbete
- Planering av matsedlar
- Varubeställning
- Kontakt med leverantörer
- Ekonomi/Kassaredovisning
- Ledning av personal
- Trevligt bemötande av matgästerna
- Hantering av kaffeautomater

* Den svåraste delen av jobbet:
Lämna Arla Foods efter så många år och att företaget blev sålt.

* De bästa delarna av jobbet:
Det var att komma in på morgonen och tända köket.
Att få lägga ner sitt hjärna och sin själ varje dag i arbetet.
Att få träffa sina kollegor och alla matgäster.
Fördelar
-
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 11Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ARLA FOODS. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 202 omdömen
572
460
330
217
123

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur

ARLA FOODS recensioner per plats