Alfa Laval recensioner av medarbetare

Hittade 12 recensioner som matchade sökningen Se alla 280 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alfa Laval
Lagerarbetare, truckförare (Tidigare anställd) –  Botkyrka kommun25 september 2018
Alfa Laval är en arbetsplast som passar personer som gillar att jobba hårt i tystnad och inte säga något om det.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt
Truck operator (Tidigare anställd) –  Lund23 april 2018
Lugn miljö med tydliga direktiv och bra ledning dör alla kom överens
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Gnerellt en bra arbetsgivare
IT Management (Tidigare anställd) –  Lund18 september 2017
En i grunden bra arbetsgivare men som under senare år (2010-2015)
stagnerade av olika orsaker trots bra oprodukter och fantastisk personal.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande och utmanande
General Manager (Tidigare anställd) –  Tumba10 februari 2017
Flexibla och koncentrerade arbetsdagar
Mycket information om förutsättningarna ute i markandssegementen
Kompetenta och socialt drivna chefer
Kollegor alltid tillgängliga trots geografisk spridning och tidsskillander
Svårast är att hänga med i dynamiken ute i segmenten
Det mest stimulerande är att uppleva hur teknologin, produkterna och applikationerna ute på markanden hänger ihop.
Fördelar
Internationellt stimulerande
Nackdelar
Mycket resor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
I am out-going, humorous, positive, very detailed oriented and I give 100% when I do something.
Training Development Coordinator (Tidigare anställd) –  Tumba2 februari 2017
My latest job was working as a Training Coordinator at Alfa Laval in their Marine Service Business Unit. My primary responsibility was to coordinate internal and external trainings for employees and customers world-wide creating a positive, fun atmosphere while making customers and managers feel appreciated and well supported.

My strong points are excellent service standards, creative, out-going, listening skills to understand departments and manager´s needs and ability to handle multiple tasks with attention to detail in a fast-paced environment. Basically, I can wear many hats at the same time and thrive on chaos! I am a very social person and enjoy seeing my colleagues and customers satisfied faces. My personality brings energy and spirit that surrounds anyone who I come into contact with.

My goal for the near future is to work as a coordinator/manager in service, sales or Human Resources department. I will then combine my practical knowledge and skills that I have obtained over the years with my passion in creating a fun atmosphere.

I am out-going, humorous, positive, very detailed oriented and I give 100% when I do something. I put passion into my work. Colleagues and customers see that with my results. Furthermore, I am curious, energetic and like to take on challenges. I am a social person and team player who thinks it is important to create a fun and positive work environment because you spend more time at work then at home so environment is very important to me.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Unique projects
Senior Mechanical and Commissioning Engineer (Nuvarande anställd) –  Tumba, Sweden7 september 2016
I personally enjoyed working Alfa Laval till date because my previous experience included offshore and onshore engineering for platforms and refinery but AL expands to different customer demands,compliance and regulations of each country to be fallowed for execution.
Team is young and positive point is your work close to electrical and instrumentation which improved my skills within other departments.
Fördelar
Flexible, travel to customer sites
Nackdelar
Lot of reading required to understand customer demands
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Enformigt men ändå roande
Lasersvetsare/maskinoperatör (Tidigare anställd) –  Lomma10 augusti 2016
Var för det mästa instängd i ett rum där vi skötte maskinerna, lite smått ensamt och passade inte riktigt mig just då, jätte härliga arbetskollegor, synd bara att man inte fick ha så många samtal med dem.

Man har dock fått många kunskaper om hur ett företag körs nere från golvet och även kunskap hur maskiner sköts, fick även köra en hel del olika truckar och undervisning i det med betalt truckkörkort
Fördelar
Bra lön, Betalt Truckkörkort
Nackdelar
Enformigt, ensamt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsplats
Quality Assurance Manager (Tidigare anställd) –  Lund26 januari 2016
Spännande arbetsplats, trevliga arbetskamrater. Jag blev certifierad av amerikanska National Board: "certified individual unfired miniature pressure vessels", online kurs, av National Board of Boiler&Pressure Vessel Inspectors för ASME VIII.
Fördelar
Träna grattis på lunchen
Nackdelar
---
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 10Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
A true Swedish company in all aspects
Project Manager (Tidigare anställd) –  Lund18 november 2015
A company with very strong Swedish enterprise culture and care for its employees.
Professionality, innovation and structured working practices would be the key words to think of when describing the company.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmärkt personalpolitik och en mycket bra arbetsplats!
Polymer Specialist (Tidigare anställd) –  Lund20 januari 2015
En toppen-miljö att jobba i om man som jag är lite av en "uppfinnarjocke". Alla idéer välkomnas och tas om hand snabbt internt.

Cheferna har tid att vara chefer och tar verkligen hand om sin personal. Fantastiskt att få positiv feedback när man gör något positivt för företaget. Alla synliggörs och man blir verkligen sedd.

Man har en mycket stor förståelse för livspusslet.
Fördelar
Frihet under ansvar.
Nackdelar
Många datasystem att sätta sig in i.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och professionell arbetsmiljö
Project Leadership Material Standardisation (Tidigare anställd) –  Tumba, AB27 mars 2014
Produktiv, rolig arbetsmiljö i kontakt med kollegor och kunder
Personlig utveckling i projektledning och utveckling av materialspecifikationer och materialvalsuppgifter
Personlig utveckling i provning, materialegenskaper och materialval, för olika produkter
Material- och produkt, utredningar av egenskaper, kvalitet och förebyggande av fel
Professionella, kunniga och utvecklande kollegor i tvärfunktionella team
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera

Se fler Alfa Laval recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Alfa Laval. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 280 omdömen
5104
497
358
214
17

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur

Alfa Laval recensioner per plats