ABB recensioner av medarbetare

Hittade 56 recensioner som matchade sökningen Se alla 3 514 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Product development
Master thesis (Tidigare anställd) –  Alingsås23 juli 2019
I understood how Industry runs in Sweden.
The workplace thought me more about doing things on time with desired and proper results.
Learnt: Important things to be considered while developing a product. How to generate a concept which satisfies the requirements given. I learnt about should costing. Material selection process. Proper Evaluation of generated concepts and finalizing.
Best part was Concept generation five to eight concepts was generated and evaluated.
Our senior engineers in R&D team guided with their experienced knowledge and skills which can be implemented in my future job positions.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ottima esperienza lavorativa
Operatore in catena di montaggio (Tidigare anställd) –  vasteras, svezia13 maj 2019
colleghi splendidi e molto disponibili ad assistere il nuovo arrivato, rendendo l'integrazione molto facile. ritmi sufficientemente elevati per poter star dietro alle moltitudini di ordini ma non troppo da stancare il personale
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra ställe att arbeta i
Teknisk support (Tidigare anställd) –  Västerås3 april 2019
Vart anställd av en konsult som var anställd av ABB där jag hanterade datorer som hade blivit påverkad av en uppdatering som nästan alla Laptops i ABB blev påverkad av. Fixade bluescreens på dem laptopen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
sammanfattning
Montör/Konsult (Tidigare anställd) –  Åkersberga29 mars 2019
En typisk arbetsdag: Jag hade skört en svarv

jag har lärt mig en massa

ledningen va bra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Football and tenis clubs are available, also, the dance group provide opportunity for integration of foreigners and new comers
Project leader on Cables (Tidigare anställd) –  Sweden1 februari 2019
ABB provided an opportunity for a multicultural experience, which I believe is a central requirement for working in most standard organizations these days. Working with ABB has helped in opening my horizon on ethical conduct and work culture. At ABB, there is zero tolerance on any form of discrimination based on gender, religion, physical disability, ethnicity or race. Also, much emphasis is laid on career building and growth, courses related to your career path are sponsored and provided along the way. Basic knowledge of health, security and environment related issues are given to most staff at ABB. Furthermore, it provided a very conducive environment for work due to the existence of best in class corporate governance. The power distance is among the lowest in the industry, which made it possible for a free flow of activities and excellent performance among the workforce. Personally, I was fortunate to work with friendly colleagues who made my stay in at ABB a hitch free and enjoyable one. In addition, working at ABB has helped in improving my work skills and capacity, and it has set the pace for unlimited growth in my career.
Leveraging on the above opportunities, I have improved on my project management skills. I also took courses and obtained certificates in Lean Six Sigma, solar energy, converters, hydro and other renewable related fields. Nevertheless, working at ABB has it challenges like in every other industry. My hardest experience is working on different projects simultaneously, and sometimes unrelated projects. Be that as it may, it has improved my multitasking
  mer... skills.  mindre
Fördelar
Free tea and fruits
Nackdelar
Standard working hours
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Struktur och ordning och reda
Receptionist (Tidigare anställd) –  Västerås28 januari 2019
Bra, stabil och strukturerad organisation, bra stödfunktioner på alla plan.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierad arbetsplats
Administrativ assistent (Tidigare anställd) –  Ludvika kommun26 december 2018
Jobbat på olika bolag och haft många olika uppgifter. Arbetsmiljö har varit olika på de platser jag jobbat, från att det varit jättebra till mindre bra
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete
Montör (Tidigare anställd) –  Nyköping19 december 2018
Väldigt roligt arbete, med olika stationer. Bla montera, packetera och plocka i lagerhyllor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett typiskt industrijätte
Ingenjör (Nuvarande anställd) –  Sverige18 december 2018
Hjälpsamma kollegor och bra arbetsmiljö med många förmåner, ett fint kamratskap. Lite enklare att få kompetensutveckling, så länge det passar in till arbetsrollen

Extremt svårt att få fram förändringar och nya kreativa idéer då snittåldern på medarbetarna är rätt hög och de har sina gamla vanor och föråldrade kunskaper.
Samma sjukdomar som beträffar alla stora industribolag: krångliga och sega processer, tekniken som inte håller ikapp med framtiden, dåliga löner och brist på duktiga unga ingenjörer, dom fiskas upp av konkurrenter som erbjuder mycket bättre löner.
Fördelar
Bra arbetsmiljö, möjlighet till kompetensutveckling
Nackdelar
Usla löner, krångliga processer, för många chefer och administration jämfört med mängd ingenjörer, extremt mycket stress
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
arbetsmiljö
Har arbetat som Operatör (Tidigare anställd) –  Ludvika29 oktober 2018
jobbar man med mekaniska utrustning, men inte tunga saker för att man alltid har hjälpmedel till detta. Bra
man får mindre introduktion till arbetet.Dåligt
blandad kultur och etnisk alltså en multikulture arbetsplats.Bra
mindre kommunikation med ansvariga eller chefer vid behov. Dåligt
Fördelar
gratis vård, jobba extra. bra betalt
Nackdelar
Svårt att få fast anställning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Άριστο εργασιακό περιβάλλον - άψογη συνργασία
Internship - Master Thesis Student (Tidigare anställd) –  Västerås kommun26 oktober 2018
Ευκαιρία για εργασία με νέες τεχνολογίες και τελευταίας γενιάς εργαστήρια.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt med nya projekt
El montör, montering av kontroll skåp, ställverk (Nuvarande anställd) –  Oskarshamn28 juni 2018
Ett jobb o företag där jag lärt mig allt från att vara nybörjare till ledarskap, otroligt roligt att även se det man jobbar med på site jobb m.m.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket trevlig arbetsmiljö med bra arbetsuppgifter och fina arbetskamrater
Produktionspersonal (Tidigare anställd) –  Öjebyn19 mars 2018
Trevligt skift jobb. Byts skiftgång ganska ofta. Härliga arbetskamrater. Bra arbetsmiljö. Fin lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs med min arbetsbefattning.
Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Karlskrona15 mars 2018
Leda och fördela jobb mellan maskinlinjer.Hålla koll på närvaro och frånvaro.kompetenshöjning av personalen.
Fördelar
Långa ledigheter
Nackdelar
Jobba nätter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och fysiskt krävande arbete.
Montör (Tidigare anställd) –  Alingsås12 februari 2018
Jag fick god erfarenhet med att arbeta på en "line" och med andra människor.
Trots det fysiska arbetet så hade jag ett väldigt bra förhållande med mina kollegor då vi alla var beroende utav varandra och tvingades att samarbeta vilket gick men inte utan sina hinder.
Utöver en liten krasch med avdelningschefen så var det en väldigt bra arbetsplats sam företag.
Fördelar
Bra kollegor, bjudna på fika ibland, alltid jobb så länge man är anställd.
Nackdelar
En halvt förstående avdelningschef, skiftarbete, ont i rygg/leder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv miljö
Isolerare,kärnläggare (Nuvarande anställd) –  Ludvika kommun5 februari 2018
Har jobbat på ABB i 30 år,fått rest till både Tyskland, och Brasilien .arbetsplstsen är trygg och bra på alls sätt,men känner kanske att det vore kul att göra nåt annat
Fördelar
Tandvård, träning, osv
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Praktik (Tidigare anställd) –  Västerås30 januari 2018
Roligt och lärorikt. Varierande arbete och lugn arbetsmiljö.
Fördelar
Roligt
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande arbetsplats
Global customer support (Nuvarande anställd) –  Malmö30 januari 2018
Varierande arbetsdag med stor kundkontakt i Sverige och utomlands. Tjänsten innebär att vara koordinator mellan säljare, kund och produktion.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stabilt stort företag
Maskinoperatör (Nuvarande anställd) –  Västerås26 januari 2018
Stabilt stort företag med goda utvecklingsmöjligheter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Engagerande och rolig arbetsplats. Mycket god stämning.
HR- och kvalitetschef (Nuvarande anställd) –  Piteå8 januari 2018
Intensiv och ständigt föränderlig vardag. Mycket och gott samarbete mellan funktioner. Korta beslutsvägar, öppen kultur.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ABB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 3 514 omdömen
51 277
41 318
3651
2142
1126

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,8Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur