7-Eleven recensioner av medarbetare

Hittade 12 recensioner som matchade sökningen
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm12 oktober 2017
det var roligt att få ta kontakt med kunderna och man fick göra olika saker
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och givande arbetsplats
Butikssäljare/kassa (Tidigare anställd) –  54152, Skövde30 augusti 2017
Ett mycket älskvärt jobb. Både kunder och arbetskollegor var allt på topp humör.
Dagarna såg väldigt annorlunda ut. Vissa timmar när det var mindre kunder gick man runt och snyggade till i affären och plockade upp mer varor. Helt plötsligt kom alla samtidigt och man var tvungen att hålla humöret uppe, vara trevligt men samtidigt ha ett snabbt arbetstempo.
Jag har lärt mig mycket som människa och som säljare. Den sociala förmågan utvecklade jag ännu mera. Jag hade även möjligheten att lära mig ATG och Svenskaspel försäljningen. Så ens arbetsuppgifter under en dag såg väldigt annorlunda ut. Man kunde sälja mat, spel, fronta och plocka fram varor, skyltning, baka bullar och göra i ordning mackor. Hjälpa till att tanka, fylla på spolarvätska, byta lampor, hänga på släp som man har hyrt ut och hjälpa kunden att hitta den bästa servicen till sin bil.
Det absolut bästa med jobbet var att man alltid hade något att göra, och att man fick träffa människor. Den sociala kontakten fanns alltid där. En av dem bästa känslorna var att se en nöjd kund gå från macken.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
cash work
Salesman in the store (Tidigare anställd) –  stockholm31 juli 2017
A very good job extremely stressful. a good boss but the rest off the staf was so so-.it became stressful sometimes and sometimes super quiet.
It's close home so it was nice
Fördelar
a nice boss
Nackdelar
Long hours alone
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Praktik Och Sälj
Praktikant (Tidigare anställd) –  Norrmalm17 maj 2017
Jag gick en snabb praktik period på 7 Eleven vid Tegnergatan.
Fick lära mig om leverans, Inventering och kassakunskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag trivs jätte bra i butik
Kassa, lagerarbete, rengöring, baka, städa och m.m (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun12 april 2017
Jag mår bra av att jobba och hålla i ordning saker i ting.
jag kan jobba natt eller dag det kan ni avgöra.
jag klara mig ensam.
Fördelar
Jobbar hårt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
spännande arbetsmiljö
Allt-i-allo, kundservice, exponering, ta (Tidigare anställd) –  Partille3 januari 2017
Då jag arbetade natt så hände inte mycket nytt men det var underbara kunder som kom och handlade och ibland bara för att prata lite.

Mina kollegor träffade jag inte så mycket men dom stunder vi sågs så hade vi jättekul.

Personligen hade jag inga svårigheter så med jobbet men, om jag ska nämna något så kunde det vara att man ibland inte hann med allt.
Fördelar
Gratis kaffe
Nackdelar
inget jag kan komma på.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Personal (Tidigare anställd) –  Malmö1 oktober 2016
Bra jobb, gillade jobba där, jag fick lära mig kassan, men mest packa upp och baka
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs bra och trevlig personal
Stationsbiträde (Nuvarande anställd) –  Jönköping huskvarna25 september 2015
Jag jobbar oftast nätter kvällar, jag jobbar oftast ensam så man blir väldigt självständig. har väldigt trevliga och hjälpsamma kollegor
Fördelar
Trevlig personal
Nackdelar
jobbar endast 70%
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevliga kunder och underbar personal
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg7 september 2015
omväxlade trevligt jobb med mycket kundkontakt där ena dagen inte vad den andra lik
Fördelar
bra tider med bra personal
Nackdelar
stor rån risk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevlig arbetsmiljö
Egen företagare (Tidigare anställd) –  Trelleborg, M3 juni 2015
Som butikschef var det övergripande att leda och utveckla sin butik med resultatansvar. Vara rak i kommunikation och ett tydligt ledarskap är viktigt för att tillsammans med mina medarbetare skapa en arbetsplats som är engagerad och har kul. Jag är målmedveten och resultatinriktad och vilja att alltid utvecklas. Tror på ett gott samarbete är att skapa effektiv verksamhet. Det svåraste och roligaste är personalen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
vv
Säljare, Chefens högra hnd (Tidigare anställd) –  Lund16 juli 2012
Beroende på vilket pass man har, är det olika arbetsuppgifter.
Allt från bakning till stegning av butiken.
Fick skötta butiken med min före detta chef.
Det bästa med jobbet är att man får träffa nya männisor varje dag och hjällpa de med deras önskemål.
Fördelar
gratis luncher, varjerande arbetstider.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 7Rapportera

Se fler 7-Eleven recensioner

Du kanske vill testa:

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 6 828 omdömen
51 888
42 065
31 819
2612
1444

Betyg per kategori

3,4Arbete/Fritid Balans
3,0Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,4Kultur

7-Eleven recensioner per plats