7-Eleven recensioner av medarbetare

Hittade 24 recensioner som matchade sökningen Se alla 9 328 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra val
Anställd (Tidigare anställd) –  Holma5 november 2018
Trivdes bra, lite stressigt ibland eftersom butiken är stor och man tar på sig en hel del ansvar.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Stort ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra start i arbetslivet
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Arvika kommun20 september 2018
Man lär sig sina rutiner och arbetsuppgifter snabbt. Man städar bakar och träffar en mängd olika människor som ger dig otroligt mycket erfarenhet. Man får lära sig att hantera olika problem och att vara stress tålig i vissa situationer.
Fördelar
Gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt, många bollar i luften
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Västra Frölunda3 september 2018
Jag trived med mina arbetsuppgifter, ta hand om gäster och ha de fint i butiken
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqc
Extra jobb (Tidigare anställd) –  Stockholm13 augusti 2018
sqweqweqweqwewqewqeqweqweqweqweweqweqeqeqweqweqweqweqw
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket eget ansvar
Ställföreträdande butikschef (Nuvarande anställd) –  Göteborg1 augusti 2018
Mycket eget ansvar och många bollar att ha i luften. Roligt och meriterande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra personal och god stämning
Praktiserat som butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län23 april 2018
Jag började vid 9 tiden minns inte exakt allt jag gjorde där men Varuplock, fylla på kylarna som jag tyckte var väldigt kul och fylla på frysvaror som jag tyckte var mindre kul. Jag hade en Jätte bra personal chef där som jag minns hette Alex
Fördelar
bekväma arbetstider
Nackdelar
Hårt arbete vid underbemanning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg chef och fina kollegor i en trevlig miljö.
Kassabiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg8 mars 2018
Jag gillade att jobba på 7-eleven den korta period jag gjorde det. Min chef var ordentligt trevlig och tydlig i de uppgifter han gav mig. Jag trivdes inte med merförsäljnings-konceptet och valde därför att sluta.
Nackdelar
Restaurangs-avtal i vad jag kallar en butik.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul
Säljare (Tidigare anställd) –  Malmö3 mars 2018
Varierande. Mycket bak och förberedande av mat. Riktigt kul
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
24 Hour Store
Head Cashier (Tidigare anställd) –  2416 Raby Rd.26 februari 2018
Open 24 hours a day fast service very clean and organized. Making sure that every customer need is met. I was a stocker an cashier clerk .Very friendly based an very busy company.
Fördelar
Free lunch voucher
Nackdelar
15min break
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
utveckling
Säljledare (Tidigare anställd) –  Stockholm4 februari 2018
Har lärt mig allt möjligt man kan göra på 7 eleven. T.ex Inköp, tagit emot varor, ledarskap, organisation, service, bakning osv.
Jag är en person som gillar stress och är inte rädd för arbetssvårigheter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm12 oktober 2017
det var roligt att få ta kontakt med kunderna och man fick göra olika saker
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik och rolig arbetsmiljö!
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg8 oktober 2017
Blivit mycket stresstålig och älskar nu kundmöten.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och givande arbetsplats
Butikssäljare/kassa (Tidigare anställd) –  54152, Skövde30 augusti 2017
Ett mycket älskvärt jobb. Både kunder och arbetskollegor var allt på topp humör.
Dagarna såg väldigt annorlunda ut. Vissa timmar när det var mindre kunder gick man runt och snyggade till i affären och plockade upp mer varor. Helt plötsligt kom alla samtidigt och man var tvungen att hålla humöret uppe, vara trevligt men samtidigt ha ett snabbt arbetstempo.
Jag har lärt mig mycket som människa och som säljare. Den sociala förmågan utvecklade jag ännu mera. Jag hade även möjligheten att lära mig ATG och Svenskaspel försäljningen. Så ens arbetsuppgifter under en dag såg väldigt annorlunda ut. Man kunde sälja mat, spel, fronta och plocka fram varor, skyltning, baka bullar och göra i ordning mackor. Hjälpa till att tanka, fylla på spolarvätska, byta lampor, hänga på släp som man har hyrt ut och hjälpa kunden att hitta den bästa servicen till sin bil.
Det absolut bästa med jobbet var att man alltid hade något att göra, och att man fick träffa människor. Den sociala kontakten fanns alltid där. En av dem bästa känslorna var att se en nöjd kund gå från macken.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
cash work
Salesman in the store (Tidigare anställd) –  stockholm31 juli 2017
A very good job extremely stressful. a good boss but the rest off the staf was so so-.it became stressful sometimes and sometimes super quiet.
It's close home so it was nice
Fördelar
a nice boss
Nackdelar
Long hours alone
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Praktik Och Sälj
Praktikant (Tidigare anställd) –  Norrmalm17 maj 2017
Jag gick en snabb praktik period på 7 Eleven vid Tegnergatan.
Fick lära mig om leverans, Inventering och kassakunskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag trivs jätte bra i butik
Kassa, lagerarbete, rengöring, baka, städa och m.m (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun12 april 2017
Jag mår bra av att jobba och hålla i ordning saker i ting.
jag kan jobba natt eller dag det kan ni avgöra.
jag klara mig ensam.
Fördelar
Jobbar hårt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
medarbetare (Tidigare anställd) –  Borås19 februari 2017
Stundtals stressigt men kundkontakten är fantastisk.
Både att arbeta själv och i team.
Ta hand om beställningar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
spännande arbetsmiljö
Allt-i-allo, kundservice, exponering, ta (Tidigare anställd) –  Partille3 januari 2017
Då jag arbetade natt så hände inte mycket nytt men det var underbara kunder som kom och handlade och ibland bara för att prata lite.

Mina kollegor träffade jag inte så mycket men dom stunder vi sågs så hade vi jättekul.

Personligen hade jag inga svårigheter så med jobbet men, om jag ska nämna något så kunde det vara att man ibland inte hann med allt.
Fördelar
Gratis kaffe
Nackdelar
inget jag kan komma på.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Personal (Tidigare anställd) –  Malmö1 oktober 2016
Bra jobb, gillade jobba där, jag fick lära mig kassan, men mest packa upp och baka
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs bra och trevlig personal
Stationsbiträde (Nuvarande anställd) –  Jönköping huskvarna25 september 2015
Jag jobbar oftast nätter kvällar, jag jobbar oftast ensam så man blir väldigt självständig. har väldigt trevliga och hjälpsamma kollegor
Fördelar
Trevlig personal
Nackdelar
jobbar endast 70%
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos 7-Eleven. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 9 329 omdömen
52 564
42 791
32 445
2858
1671

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur

7-Eleven recensioner per plats