Örebro kommun
Recensioner från anställda på Örebro kommun
Otroligt roligt
Lärarvikarie (Nuvarande anställd) - Örebro kommun - 1 april 2020
Örebro kommun har mycket att erbjuda. Väldigt stimulerande arbetsuppgifter.
Betyg per kategori
5,0 av 5 stjärnor för Kultur
Liknande recensioner
Trygg och lösningsfokuserad arbetsmiljö
Förskollärare (Nuvarande anställd) - Örebro - 1 april 2023
Upplever att en anställning blir en trygghet för mig och familjen. Finns utvecklingsmöjligheter och karriärsmöjligheter om man vill. Upplever att man många ledare har ett lösningsfokus. Det är utvecklande och inspirerande.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Hög arbetsbelastning
Hjälpte den här recensionen dig?
Dålig arbetsmiljö, dåligt ledarskap, ej kompetenta chefer och rektorer, interna rekrytering som är dåligt och irriterande.
Svenska för invandrare (Tidigare anställd) - SFI- Tybblelundsskolan, Almbyskolan, Lillånsskolan - 19 juli 2022
Dålig och infekterad arbetsmiljö, dåligt ledarskap, ej kompetenta chefer/rektorer, ej rättvisa chefer/rektorer sämst av allt är det interna rekrytering och rekrytering via kontakter som är väldigt dåligt och irriterande för många. På vissa ställen i Örebro kommun tror man att verksamheten är ett familjeföretag och inte någon verksamhet som tillhör kommun. Detta pga att mammor och pappor som redan jobbar där rekommenderar sina barn, kusiner, vänner, bekanta och andra de känner.
Hjälpte den här recensionen dig?
kommunalt äldreboende var en förlustaffär särskilt för de äldre.
VB (Tidigare anställd) - äldreboende - 20 juni 2022
Man tjänar bättre som VB inom privat omsorg i Stockholm än som USK i Örebro kommun. Örebro är en av de sämst betalande kommunerna för VB och USK. Det går inte att prata med någon i Örebro kommun och ledningen kan inte tänka utanför boxen. Verksamheterna pratar inte med varandra vilket är ett bekymmer och de kunde ha gjort något bra av att ha så stor organisation men icke. I privata bolag är allt lättare och mer flexibelt och förhandlingsbart. Väldigt tråkigt och bakbundet i den kommunen.
Fördelar
Man kan äta matrester från patienterna då lönen är dålig och maten mycket god, den är näringsberikad och personalen överviktiga nästan allihop
Nackdelar
Lönen, oflexibelt, för stora personalgrupper, dålig ledning som ej kan sköta stora personalgrupper och kan inte se vad som är rätt och fel.
Hjälpte den här recensionen dig?
Vill du veta mer om att jobba här?
Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Örebro kommun. Vår community är redo att svara.Ställ en frågaÖvergripande betyg
Betyg per kategori
- Vad tror du om framtiden för Örebro kommun?3 personer svarade
- Hur ofta sker löneförhöjningar på Örebro kommun?2 personer svarade
- Hur levereras feedback från ledningen på Örebro kommun?2 personer svarade
- Hur är arbetsmiljön och kulturen på företaget?2 personer svarade
- Vad har Örebro kommun för policy för att jobba hemifrån?En person svarade
- Hur ser semesterpolicyn ut på Örebro kommun? Hur många semesterdagar per år kan man ta ut?En person svarade
Örebro kommun recensioner per jobbtitel
Recensioner av Örebro kommun efter plats
Learn about popular job titles at Örebro kommun
- Företag
- Örebro kommun