Örebro kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 38 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Undersköterska
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Örebro22 september 2019
Jag jobba i Örebro kommun och jag har jobbat i privat boende också men jag trivs mer i Örebro kommun idag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skulle passa mig för stressen.
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Örebro21 juni 2019
Chefer på mellannivå som bara sitter av tiden, håller i ett o annat möte och undviker konfrontationer då de uppstår. Avbryter en personal med svag röst mitt i meningen med ett helt annat ämne... Listan kan göras längre men jag väljer att stanna.
Fördelar
Friskvårdspeng
Nackdelar
Hemsk tidspress, låt kunderna få sitta på toa den tid det tar...(htj)
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt och kreativt arbete.
Abetskonsulent/studievägledare (Tidigare anställd) –  Örebro6 april 2019
Arbetade 16 år som arbetskonsulent. Skaffade praktik/arbete åt arbetssökande. Ringde dagligen chefer/produktionschefer/hr inom privata företag och sökte praktik/arbete åt de sökanden. Ansvarade för åtta grupper på olika svensknivåer och genomförde vägledningssamtal och yrkesplanering med samtliga elever. Undervisade 1/2 gånger i veckan på olika nivåer om arbetsmarknadsfrågor och i samhällskunskap.
Det roligaste med jobbet var att det egna ansvaret. Att man själv planerade från A till Ö och hade dessutom chefens förtroende till att göra. Tyckte också om att tillsammans med chefen regelbundet gå igenom resultaten och strategin framåt utifrån detta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv, roligt och bra arbetsmiljö
Personligt Assistent (Tidigare anställd) –  Örebro18 oktober 2018
Under min somarjob hos Örebro kommun fick träffa jätte underbara människor som inspirierade mig för livet, och mycket mycket goda erfarenheter som jag kan använda mig av i framtiden.
Fördelar
grattis frukust
Nackdelar
ingen nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Usk (Nuvarande anställd) –  Örebro4 oktober 2018
Tycker om mitt jobb.Arbetskläder finns,olika kulturer,
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
svåraste delen
Elevassistent (Tidigare anställd) –  Örebro2 oktober 2018
mitt jobb var att bedöma, kartlägga och analysera nya invandrare barn för att hitta hjälpa barnen att läsa vidare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig arbetsplats med mycket varierande arbetsuppgifter
Instruktör/handledare avdelning FUFA (Tidigare anställd) –  Örebro12 september 2018
En rolig arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik. Roligt att träffa deltagare med varierande härkomst. Detta har gjort att jag fått större förståelse och insyn i olika kulturer mm.
Fördelar
Bra arbetsgivare
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Perfekt första jobb
Boendestödjare (Tidigare anställd) –  Örebro28 augusti 2018
Fick ta mycket ansvar och växte från dag ett, väldigt lärorikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag tycker trevligt att jobba med oss
Ensam kommande barn (Nuvarande anställd) –  örebro eller örebro län22 maj 2018
jag är en öppen man och kan lösa problem på bra sätt som lösare ,och jag har en stor Net verk och jag är integrerat mig här i Sverige förr att jag flyttade sedan 1990 het . jag är intelligent man som har fräsch tänker på grund att jag startade många eget och jag ser på mig att jag har en stor själv trånade. jag är mogen och kan leda någon företag . jag jobbade flera år som säljare och det betyder att jag träffade olika personer och bra lyssnare .jag hoppas att kan jobba hos er och ni kan bli nöjda med min anställning .
Med vänlig hälsning
naim
Fördelar
duktigt
Nackdelar
bra hjärta
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra ledare
Högstadie- och gymnasielärare (Tidigare anställd) –  Örebro12 maj 2018
Bra ledare, mänskliga och tydliga.
Ledarna litade på personalen.
Fördelar
Tryghet
Nackdelar
Vikariat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Forcerande omorganisationer.
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) –  Örebro kommun24 april 2018
Ska kunna vara flexibel och priotera om arbetet. Vara stresstålig. Kunna att organisera om i sin arbetsdag.
Nackdelar
Dåligt med raster.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt varierande arbetsmiljö
Utställningsvärd (Tidigare anställd) –  Örebro23 april 2018
Underbart att arbeta hos Örebro Kommun för att man träffar nya människor hela tiden, vare sig man arbetar i turism eller på Open Art. Mycket givande att arbeta där.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Serviceinriktad
Boendestödjare (Tidigare anställd) –  Adolfsberg30 mars 2018
Örebro var en serviceinriktad kommun, som tog sig tid att lyssna på mig och ge tips på anställningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag tycker det är ett roligt och utvecklande jobb. Då jag tycker om att hjälpa andra.
Elevassistent (Nuvarande anställd) –  Örebro Län16 mars 2018
Hej!

Jag vill arbeta vid sidan om, av mina studier. Jag är intresserad av detta arbete då jag har tidigare erfarenheter av att vara elevassistent, och jag tycker att det är roligt och utvecklande jobb. Jag skulle mer än gärna vilja får chansen att presentera mig bättre vid en intervju. Men jag kan kort säga att jag är en ansvarsfull tjej som älskar nya utmaningar, jag lär mig snabbt och utför mina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt. Jag ger allt jag har och älskar att ta del av all information jag får och att utveckla mig själv som person och som elevassistent.

I övrigt kan jag säga att, jag har lätt att arbeta med människor, likaså enskilt. Jag är utåtriktad och gillar att veta hur allt omkring mig fungerar. Jag ser det här jobbet som något roligt och utvecklande, då jag tycker om att hjälpa andra. Jaha er framemot att få ta del av ett omväxlande och utvecklande arbete som ert.

Hälsningar, Kamar!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte roligt
Praktik i hästskon förskolan (Nuvarande anställd) –  Örebro17 januari 2018
Jag jobbar bra och nyfiken på allt. Jag gillar att jobba mellan människor som skolan.
Fördelar
Grattis lunch och fika
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tryggt!
Habiliteringsassistent/Boedestödjare (Nuvarande anställd) –  Örebro6 december 2017
En trygg arbetsplats som tyvärr har blivit lite rörig pga neddragningar, chefsbyten och byten av personal.

Har hittills trivts mycket bra och arbetar med och för våra boende.
Detta inkluderar helt klart allt man får tillbaka från dem och kan innebära mycket glädje tidvis. Detta är det bästa med jobbet som boendestödjare.

Det svåraste är att få till en samlad trupp, ett bra team. Jobbet är fritt och ger därför också utrymme för mycket tyck, tänk och prestige.

Ledning: Många bra chefer i mitt tycke som tyvärr slutat eller flyttats runt.

Tar med mig som lärdom att vara ödmjuk inför alla och att alla behövs.
Fördelar
Friskvårdspeng
Nackdelar
Utbildad personal fattas
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Boendestödjare (Tidigare anställd) –  Örebro7 november 2017
Bestämda arbetstider, bestämda raster trevligt arbetsklimat samt fortbildning
Fördelar
Friskvårdspengar
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utveckling
fotbollsledare (Nuvarande anställd) –  Bemaninngsenheten4 november 2017
Tycker om och testa nya saker. Vill gärna jobba extra på lager eller natt. På så sätt kan jag hålla balansen mellan mitt nuvarande jobb och det nya.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
-
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Örebro16 oktober 2017
Jag har trivts bra. Inga jobb är det andra likt, jag har lärt mig väldigt mycket. Den bästa delen av arbetet är uppskattningen man får i slutänden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
fritt o rörligtarbete
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Örebro kommun16 oktober 2017
sjävständigt o fritt jobb varierande arbets uppgifter man gör det som
behövs eget initiativ.Man får jobba ute röra på sig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Örebro kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 38 omdömen
512
415
39
20
12

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,3Kultur

Örebro kommun recensioner per plats