Åhléns recensioner av medarbetare

Hittade 63 recensioner som matchade sökningen Se alla 68 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otydliga mål som ändras ofta
Avdelningschef (Tidigare anställd) –  Göteborg10 juli 2019
Ett företag som skulle bli mycket bättre om de tog vara på sin personal och håller i dina mål konsekvent.
Fördelar
Kollegor som håller ihop. Roliga produkter. Goa kunder
Nackdelar
Stressig arbetsmiljö
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
säljare (Tidigare anställd) –  Avesta5 juni 2019
Bra och trygg arbetsplats med möjlighet till karriär.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social och rolig arbetsplats
Butiksmedarbetare (julextra) (Tidigare anställd) –  Göteborg3 juni 2019
En rolig arbetsplats där det alltid finns något att pyssla med. Trevliga kollegor och bra arbetsmiljö. Alltid roligt att komma till jobbet.
Fördelar
Personalrabatt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats med härliga kollegor
Inköpsassistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm30 maj 2019
Rolig arbetsplats med härliga och hjälpsamma kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra utvecklingsmöjligheter efter studenten
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Umeå13 maj 2019
Bra omväxlande arbetsuppgifter. Trevliga arbetskamrater.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Butiksjobb
Gymnasiepraktik (Tidigare anställd) –  Nacka20 mars 2019
Varierande arbete, utvecklande och inspirerande...
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Praktikplats (Tidigare anställd) –  Södertälje20 februari 2019
Stort företag med många möjligheter. Där finns något för de flesta som vill jobba inom handels.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Åhléns (Tidigare anställd) –  Helsingborg29 januari 2019
Jobbet på Åhléns gav mig väldigt bra insikt i sättet att ta emot och kommunicera med kunder och göra dem nöjda genom att spegla deras behov.
Fördelar
Bra arbetsmiljö och personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag är här
krigare (Tidigare anställd) –  Stockholm jordbro16 december 2018
ge mig jobbet och ni kommer inte ångra er jag är seriös jag är ung 19 år gammal man som klarar det här jobbet
Fördelar
att jobba känna pengar och
Nackdelar
fiins inga nackdelar så länge pengar är inblandat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 17Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete inom service
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Härnösand14 december 2018
Drivs man av att hjälpa människor i deras vardag är detta ett bra jobb.
Fördelar
Personalrabatt
Nackdelar
Inga bonusar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt kul
SALES ASSOCIATE (Tidigare anställd) –  Stockholms Län14 november 2018
Åhlens är en underbar arbetsplats! Bra organiserat och alltid något som händer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig miljö
Lagerbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län26 september 2018
Eftersom det var mer än 30 år sedan är det svårt att skriva om företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig och trygg arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Sundbybergkommun19 september 2018
Bästa arbetsplatsen jag hade,
med tydliga värderingar och enkla krav
”Nöjd kund” är den enda regeln som styr vardagen
Ledorden: mod, ansvar, resultat, samarbete leder mig än idag.
I vardagen leds jag av begreppen : välkommen, enkelhet, inspiration, förtroende.
Jag har träffat de bästa ledarna, som visade uppskattning och hjälpte mig att bli en bättre säljare och ledare.
Fördelar
Värderingar
Nackdelar
Få heltidstjänster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsmiljö men inte särskilt utmanande
Product Assistant på Hemavdelningen (Tidigare anställd) –  Stockholm28 augusti 2018
Då jag kom direkt från en 30 veckors praktik där jag hade fått lära mig extremt mycket och fått väldigt mycket eget ansvar så var arbetet på Åhléns inte särskilt utmanande. Men det var trevliga kollegor och roliga produkter att arbeta med.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanade och rolig arbetsmiljö
Butiksbiträde/säljare (Tidigare anställd) –  Falun15 augusti 2018
Jobbet på Åhléns har lärt mig så mycket. Allt från kundkontakt till försäljningsknep och problemlösning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Åhléns var en mycket bra och intressant arbetsgivare
Inköpare (Tidigare anställd) –  Stockholm14 augusti 2018
Inköpsjobbet var ett mycket varierande och kreativt jobb. En dag var aldrig den andra lik. Jag hade mycket tjänsteresor runt hela världen under denna period.
Fördelar
Kreativt och varierande
Nackdelar
För mycket resor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra chefer och en bra miljö
Diskansvarig (Tidigare anställd) –  Göteborg20 juni 2018
Åhlens är en bra arbetsgivare för de speglar omedelbart en seriös arbetsgivare och de är mycket intresserade av sin personal och sina kunder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ostabil arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Västra Götalands Län22 maj 2018
Sökte mig till Åhléns som företag som är stort, och vad jag trodde hade en stabil företagskultur och starkt ledarskap. En arbetsplats att få vara stolt över att jobba hos.

Tyvärr fick jag uppleva det motsatta. Otryggt ledarskap ingen kunskap inom arbetsrätt. Att leda med piskan som en av de anställda sa till mig att de gör, känner inte jag är något jag vill jobba med. Omorganiseringar där personal kastas runt el blir uppsagda utan sakliga grunder eller fackliga förhandlingar. Kränkningar, mobbning och orättvisa. Att inte få sin röst hörd eller vara viktig som medarbetare.

Kan tyvärr ej rekommendera Åhléns, Otroligt besviken, trodde mer om Åhléns.
Fördelar
Fantastiska kunder!
Nackdelar
Otryggt ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 30Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Insitepart- Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm2 maj 2018
En typisk arbetsdag skulle vara att man loggar in på terminalen i den avdelning du jobbar på med dina personliga uppgifter. Sedan beror det helt på va man får för uppgifter, men det vanligaste skulle vara att kolla orderplock på och ta med en handdata och börja plocka efter det som står på pappret. Jag har lärt mig att jobba mer i grupp och ökat min socialförmåga med andra människor, dels har jag lärt mig mer hur lager funkar tex. inventering, ordernummer, hyll namn/platser. Det var väldigt kulturellt på jobbet då många kommer från olika länder och det var bra struktur och roligt att komma dit och jobba. Det svåraste jag varit med om på jobbet är att om man ligger efter kunde det vara lite stressande och jobba fort för att få iväg ordrar. Bästa jag varit med om på jobbet är att det var trevliga människor bra sammanhållning, det gjorde så att man ville komma till jobbet hela tiden.
Fördelar
bra matsal och skön uteplats man kan koppla av på när man har ras
Nackdelar
Matsalen hade mat men det var ej gratis rätt så dyrt för att äta mat där för lite portioner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Jönköping18 april 2018
Händelserika dagar där ingen är den andra lik. Nya människor att serva varje dag, öppen och ljus lokal. Bra utvecklingsmöjligheter. Tufft att jobba 3 helger i månaden och många röda dagar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Åhléns. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 68 omdömen
532
420
311
22
13

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,8Kultur