Recensioner från anställda på Åhléns

Hittade 72 recensioner som matchade sökningen Visa alla 77 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig arbetsmiljö
Butikssäljare, hem avdelningen (Nuvarande anställd) –  Stockholm3 januari 2020
Jag älskar mitt jobb och framför allt mina kollegor. Det är en trygg miljö bland kollegor och kunder. Vi har alltid kul på jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsel
Säljledare vice Varuhuschef (Tidigare anställd) –  Gävle12 december 2019
Trivdes i fartfylld förändringsprocess som företaget genomgick och där jag var en av spelarna för utförandet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemsk chef
Säljare (Tidigare anställd) –  Nyköpings kommun10 december 2019
Framförallt en hemsk chef som sänker alla säljare, kontrollerande och påpekar fel hela tiden.

Stressigt.
Dålig arbetsmiljö med iskalla lokaler, mögel mm.
Ingen vidareutveckling finns.

Minimilön enligt Handels

Håll dig därifrån.
Fördelar
Trevliga kunder och många bra produkter
Nackdelar
Hemsk chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsplats!
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Malmö7 december 2019
Mysig och trivsam arbetsplats! Bra kollegor och chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Good working experience.
Beauty therapist & Sales (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun1 december 2019
Nice working experience with good colleagues and in a safe environment
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otydliga mål som ändras ofta
Avdelningschef (Tidigare anställd) –  Göteborg10 juli 2019
Ett företag som skulle bli mycket bättre om de tog vara på sin personal och håller i dina mål konsekvent.
Fördelar
Kollegor som håller ihop. Roliga produkter. Goa kunder
Nackdelar
Stressig arbetsmiljö
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och utmanande
Säljare (Tidigare anställd) –  Värnamo20 juni 2019
En typisk arbetsdag för mig kunde vara att fronta, se till att min avdelning såg snygg och ren ut, att bygga upp nya kampanjbord och att bygga om på min avdelning när ett nytt exponeringsschema kom ut. Jag hjälpte även kunder med att hitta rätt produkter och jobbade mycket med snittköp, uppsatta mål och interna försäljningstävlingar.
Jag hade en väldigt driven och duktig chef som utmanade mig väldigt mycket för att jag skulle utvecklas till att bli den bästa säljaren. Jag lärde mig att bygga upp mig själv och att ta emot kritik på ett konstruktivt sätt, att jobba med uppsatta mål och att jobba effektivt och prioritera rätt! Den svåraste delen i arbetet var allt "pilljobb" med produkter då jag jobbade väldigt mycket med mitt tålamod. Jag lärde mig att vara väldigt tålmodig och att saker inte alltid kan gå snabbt. Utan att det var tvunget att vara i perfekt skick ut mot kund. Den bästa delen i arbetet var min fantastiska chef och hur mycket hon lärde mig under den tiden.
Fördelar
Olika produkter
Nackdelar
Att jobba med små produkter som tog tid
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fartfylld, lärorik och rolig arbetsmiljö
BUTIKSSÄLJARE, ÅHLÉNS UPPSA L A (Tidigare anställd) –  Uppsala17 juni 2019
Under tiden på Åhléns skiljde sig ena dagen från den andra. Några dagar spenderades på lagret, där jag fick organisera hur varor skulle placeras/beställa nya produkter. Andra gånger, och mestadels av tiden var på golvet i butiken. Mycket fokus på kunder och se utifrån deras bästa. Kassaerfarenhet av både öppningar och stängningar. Mycket tid med kollegor men även ensam, vilket innebar mycket ansvar.
Det var alltid god stämning personalen emellan, men också gentemot kunderna naturligtvis. Det bästa med att jobba på Åhléns eller i vilken butik som helst är när man kan möta kunden på bästa sätt, hjälpa dem efter deras behov och se att de är nöjda med servicen. Det kunde absolut vara dagar som var svårare än andra, med utmaningar och ett väldigt högt tempo som kunde vara utmanande men också väldigt lärorikt. Exempelvis jultiden, när det hela tiden hände saker – både roligt men också ansträngande.
Fördelar
Kollegor, kunder och en rolig verksamhet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
säljare (Tidigare anställd) –  Avesta5 juni 2019
Bra och trygg arbetsplats med möjlighet till karriär.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social och rolig arbetsplats
Butiksmedarbetare (julextra) (Tidigare anställd) –  Göteborg3 juni 2019
En rolig arbetsplats där det alltid finns något att pyssla med. Trevliga kollegor och bra arbetsmiljö. Alltid roligt att komma till jobbet.
Fördelar
Personalrabatt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats med härliga kollegor
Inköpsassistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm30 maj 2019
Rolig arbetsplats med härliga och hjälpsamma kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra utvecklingsmöjligheter efter studenten
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Umeå13 maj 2019
Bra omväxlande arbetsuppgifter. Trevliga arbetskamrater.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Butiksjobb
Gymnasiepraktik (Tidigare anställd) –  Nacka20 mars 2019
Varierande arbete, utvecklande och inspirerande...
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Praktikplats (Tidigare anställd) –  Södertälje20 februari 2019
Stort företag med många möjligheter. Där finns något för de flesta som vill jobba inom handels.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Åhléns (Tidigare anställd) –  Helsingborg29 januari 2019
Jobbet på Åhléns gav mig väldigt bra insikt i sättet att ta emot och kommunicera med kunder och göra dem nöjda genom att spegla deras behov.
Fördelar
Bra arbetsmiljö och personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag är här
krigare (Tidigare anställd) –  Stockholm jordbro16 december 2018
ge mig jobbet och ni kommer inte ångra er jag är seriös jag är ung 19 år gammal man som klarar det här jobbet
Fördelar
att jobba känna pengar och
Nackdelar
fiins inga nackdelar så länge pengar är inblandat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 26Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete inom service
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Härnösand14 december 2018
Drivs man av att hjälpa människor i deras vardag är detta ett bra jobb.
Fördelar
Personalrabatt
Nackdelar
Inga bonusar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var att få komma ut några timmar
Timanställd butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Kalmar26 november 2018
Jag jobbade extra, eftersom jag inte hittade något annat jobb på Öland. Skulle inte vilja jobba fast eller heltid på Åhlens.
Fördelar
Personal rabatt
Nackdelar
matlåda varje gång
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt kul
SALES ASSOCIATE (Tidigare anställd) –  Stockholms Län14 november 2018
Åhlens är en underbar arbetsplats! Bra organiserat och alltid något som händer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig miljö
Lagerbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län26 september 2018
Eftersom det var mer än 30 år sedan är det svårt att skriva om företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 7Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Åhléns. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 77 omdömen
536
422
313
22
14

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,8Kultur