Stockholms stad recensioner av medarbetare

Hittade 48 recensioner som matchade sökningen
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
000000000000000000000000
godman (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län18 januari 2018
Hanna Karlsson
Diligensvägen 100
13148 Nacka
0762486468
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig och omväxlande
Brandman (Tidigare anställd) –  Stockholm15 januari 2018
Jobbade som Brand och Ambulansman.
Trevliga arbetsplatser samt gott kamratskap.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
social flexilbel team känsla
Behandlingsassistent (Nuvarande anställd) –  Enskede-Årsta-Vantör12 december 2017
skickar in både cv och erfarenhet i samma dokument
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och lärorik arbetsplats
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun9 december 2017
Arbetet inom Stockholms stad har varit, intressant och lärandes. Att jobba med utveckling, pedagogik och lärande är mycket utvecklande och stimulerandes.
Fördelar
Gratis lunch, fika och frukt. Träningskort till reducerat pris.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ständig utveckling och samarbete
Förskolechef (Nuvarande anställd) –  Stockholm3 december 2017
Arbetsdagarna är varierande och består ofta av möten med olika medarbetare och andra samarbetspartners. I arbetet som förskolechef behöver jag kunna hantera två tidsskalor parallellt. Den ena delen är en långsiktig vision och ide om mål och riktning och ställa det i relation till ett nuläge. Systematiskt kvalitetsarbete är ett viktigt arbetsätt för mig för att skapa en mer likvärdig förskoleverksamhet och skapar ordning i komplexa verksamheter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevkiga kollegor,ansvarsfullt jobb
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Stockholm1 december 2017
Trivs,men dags prova på något annat.

Man känner att man gör nytta av att hjälpa människor med särskillda behov.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
super bra arbete för studenter
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Spånga-Tensta26 november 2017
att arbeta som en personlig assistent, var det absolut bästa arbete, jag vet om. Han som jag var assistent hos, var så aktiv och det var väldigt roligt att, dra han runt överallt, han var så aktiv även fast han var rullstolsbunden och gammal.

Jag har lärt mig, hur man ska lyfta en människa ifrån en säng till en stol, jag har lärt mig om diverse nya mediciner och hur dom ska doseras, svåraste delen utav det här arbetet, är att duscha gubben, han gillade aldrig det.
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Svåröverskådlig och stor
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun18 november 2017
Har varit anställd länge och har mestadels trivts. Men de senare åren har jag märkt att det blivit mer och mer toppstyrt och att det känns som om man inte riktigt har kontakt med fotfolket. Det kanske är olika i olika delar av staden men jag uppfattar att det läggs mer och mer på pedagogerna. Även sådant som vi inte borde och ibland inte har kompetens till. Ex vissa reparationsjobb.
Jag märker en växande irritation.

Jag har underbara kollegor som jag gärna skulle ta med mig till nästa arbetsplats. Barnen är oftast underbara och vårdnadshavare tacksamma. Man känner sig behövd och omtyckt.
Fördelar
Pedagogiska måltider, gott om jobb och bra lön
Nackdelar
Personalbrist, vikariebrist, stora barngrupper, långa vistelsetider, svårt att få till ett schema
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kreativ arbetsmiljö
Utredare och bedömare av arbetsförmåga (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun4 november 2017
Ta emot remisser/beställningar och frågeställningar.
Planera 3-partssamtalet och ta emot kunden. Genomföra utredningar
skriva slutrapporter och bedömningar.

Iaktagelse förmåga. Lärt mig att det någon sager behöver inte stämma med verklighet. Lärt mig aktivitet/görande kan visa annat.

Arbetsplatskultur behoved utvecklas.

Svårast var att få kunden till insikt.
Det bästa var kreativa lösningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är bra miljo
Barnvakt (Tidigare anställd) –  Skärholmen8 september 2017
Jag tycker om barn att ta hand om barn är ljus uten barn är mört jag tycker att barn är vikta i livet .
Fördelar
Mat
Nackdelar
Lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobb viktget for mig
Mekaniker (Tidigare anställd) –  Stockholm län31 augusti 2017
Jag har jobbat som bilmekaniker i 10 år jag kan allt om bilen dignos motorrenovering
Fördelar
Inget svar
Nackdelar
Inget svar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag gillar att gå till jobbet
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Hökarängen17 augusti 2017
Nyfikna barn med massor av frågor och funderingar
Lyssna tålamod samt kommunikation hög och lågt
Röd tråd sammanhållning kommunikation
Teamkänsla vi driver vårt mål tillsammans
Prioritering- ett måste för att få till balans
Ungarnas nyfikna ögon.Varje dag är det nya utmaningar och äventyr
Fördelar
Att varje dag är inte den andra lik
Nackdelar
Varför se nackdelar? Problemlösning ger bättre energi
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 8Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbets miljö
Hämtjänst ,äldreboende (Nuvarande anställd) –  Bromma16 augusti 2017
mitt naman är Tereza TESFAMIChAEL .JAG söker jobb genom vård som underköterska .jag har jobbat jobbat i fler år som hemtjänst och förtforande i stockholm stad .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 6Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul och och utmanande jobb
Stadsmiljöchef (Tidigare anställd) –  Södermalm14 augusti 2017
Bra ledning och varierande så jag skulle gärna rekommendera dem.
Fördelar
Förtroendefull ledning
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En godtagbat arbetsmiljö
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun12 augusti 2017
Godtagbar arbetsmiljö. Stressigt oftast. Dåligt med vikarie anskaffning.
Fördelar
Gratis lunch.
Nackdelar
Mindre bra ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra erfarenhet
Vikarie (Tidigare anställd) –  Södermalm10 augusti 2017
Allt gick bra och jag uppskattade jobbet inom Stockholms stad.
Fördelar
Lätt att komma till rätta bra arbetstider och raster
Nackdelar
Inga nackdelar som är viktiga att ta upp
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tråkig arbete
Mullvadens Förskola (Tidigare anställd) –  Stockholm3 juli 2017
Vi var två som brukade rengöra poolerna och städa så att det såg snygg ut på kontinentsbadet, det var ganska tråkigt sommarjobb.
Fördelar
inget
Nackdelar
att trvätta poolerns
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Frisör (Tidigare anställd) –  Spånga29 juni 2017
Hej mitt namn är Evelyn jag är 19 år jag skulle beskriva mig själv som rolig,som lär mig fort och som vill lära och hjälpa
Fördelar
Sovmorgon
Nackdelar
Svarta pengar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man kan inte få allt...
Bibliotekarie (men också vårdare) (Tidigare anställd) –  Stockholm29 juni 2017
Beroende på arbetsplats varierade det otrolig mycket.
Väldigt mycket när det handlar klimatet på arbetsplatsen hänger på hur chefen agerar. En osäker chef känner hela arbetsplatsen av. Och rätt person på rätt plats sprider ideer och arbetsglädje omkring sig.

Men jag kan inte ge ett rättvist svar på frågan, eftersom jag upplevt båda delarna.

Men ALLA bibliotek är stimulerande och roliga arbetsmiljöer.

Inom psykvården hade jag en otroligt bra chef som fick oss alla att trivas och vilja göra vårt yttersta, både patienter och personal.
Fördelar
Alltid roligt att arbeta med människor. Men tunga lyft slet på ryggen.
Nackdelar
Några "förmåner" såg jag aldrig till direkt. Då ska man nog välja att jobba för ett privat företag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 7Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Förskola (Tidigare anställd) –  Stockholms Län26 juni 2017
En arbetsdag på förskolan kunde se ut som så att vi var ute på förmiddagarna och hittade på aktiviteter, sedan gick vi in och åt och de yngsta barnen tar en sovstund medan vi i personalen är med de äldre. Jag lärde mig att hålla koll på flera samtidigt, det är ett väldigt socialt jobb och man måste även vara aktiv och spontan då barn lätt kan tröttna. Arbetskollegorna var erfarna och trevliga medan jag var en sommararbetare men de tog väl hand om mig och lärde mig allt jag behövde kunna. Det svåraste var nog att kunna ta hand om alla, man hade många runt sig och vill hela tiden ge allt man har till varje enskild person men det går inte på en förskola med 30 barn och 7 i personalen. Det bästa var alla roliga aktiviteter, att hela tiden få vara ute och hitta på saker och vara social. Det var även viktigt att vara väldigt noggrann och lyhörd då det är barn man tar hand om.
Fördelar
Gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 50 omdömen
5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Betyg per kategori

Arbete/Fritid Balans
3,7
Kompensation/Förmåner
3,1
Arbetstrygghet/Befordran
3,5
Ledarskap
3,4
Kultur
3,6

Stockholms stad recensioner per plats