Stockholms stad recensioner av medarbetare

Hittade 38 recensioner som matchade sökningen
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är bra miljo
Barnvakt (Tidigare anställd) –  Skärholmen8 september 2017
Jag tycker om barn att ta hand om barn är ljus uten barn är mört jag tycker att barn är vikta i livet .
Fördelar
Mat
Nackdelar
Lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag gillar att gå till jobbet
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Hökarängen17 augusti 2017
Nyfikna barn med massor av frågor och funderingar
Lyssna tålamod samt kommunikation hög och lågt
Röd tråd sammanhållning kommunikation
Teamkänsla vi driver vårt mål tillsammans
Prioritering- ett måste för att få till balans
Ungarnas nyfikna ögon.Varje dag är det nya utmaningar och äventyr
Fördelar
Att varje dag är inte den andra lik
Nackdelar
Varför se nackdelar? Problemlösning ger bättre energi
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbets miljö
Hämtjänst ,äldreboende (Nuvarande anställd) –  Bromma16 augusti 2017
mitt naman är Tereza TESFAMIChAEL .JAG söker jobb genom vård som underköterska .jag har jobbat jobbat i fler år som hemtjänst och förtforande i stockholm stad .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul och och utmanande jobb
Stadsmiljöchef (Tidigare anställd) –  Södermalm14 augusti 2017
Bra ledning och varierande så jag skulle gärna rekommendera dem.
Fördelar
Förtroendefull ledning
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En godtagbat arbetsmiljö
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun12 augusti 2017
Godtagbar arbetsmiljö. Stressigt oftast. Dåligt med vikarie anskaffning.
Fördelar
Gratis lunch.
Nackdelar
Mindre bra ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra erfarenhet
Vikarie (Tidigare anställd) –  Södermalm10 augusti 2017
Allt gick bra och jag uppskattade jobbet inom Stockholms stad.
Fördelar
Lätt att komma till rätta bra arbetstider och raster
Nackdelar
Inga nackdelar som är viktiga att ta upp
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tråkig arbete
Mullvadens Förskola (Tidigare anställd) –  Stockholm3 juli 2017
Vi var två som brukade rengöra poolerna och städa så att det såg snygg ut på kontinentsbadet, det var ganska tråkigt sommarjobb.
Fördelar
inget
Nackdelar
att trvätta poolerns
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Frisör (Tidigare anställd) –  Spånga29 juni 2017
Hej mitt namn är Evelyn jag är 19 år jag skulle beskriva mig själv som rolig,som lär mig fort och som vill lära och hjälpa
Fördelar
Sovmorgon
Nackdelar
Svarta pengar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man kan inte få allt...
Bibliotekarie (men också vårdare) (Tidigare anställd) –  Stockholm29 juni 2017
Beroende på arbetsplats varierade det otrolig mycket.
Väldigt mycket när det handlar klimatet på arbetsplatsen hänger på hur chefen agerar. En osäker chef känner hela arbetsplatsen av. Och rätt person på rätt plats sprider ideer och arbetsglädje omkring sig.

Men jag kan inte ge ett rättvist svar på frågan, eftersom jag upplevt båda delarna.

Men ALLA bibliotek är stimulerande och roliga arbetsmiljöer.

Inom psykvården hade jag en otroligt bra chef som fick oss alla att trivas och vilja göra vårt yttersta, både patienter och personal.
Fördelar
Alltid roligt att arbeta med människor. Men tunga lyft slet på ryggen.
Nackdelar
Några "förmåner" såg jag aldrig till direkt. Då ska man nog välja att jobba för ett privat företag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Förskola (Tidigare anställd) –  Stockholms Län26 juni 2017
En arbetsdag på förskolan kunde se ut som så att vi var ute på förmiddagarna och hittade på aktiviteter, sedan gick vi in och åt och de yngsta barnen tar en sovstund medan vi i personalen är med de äldre. Jag lärde mig att hålla koll på flera samtidigt, det är ett väldigt socialt jobb och man måste även vara aktiv och spontan då barn lätt kan tröttna. Arbetskollegorna var erfarna och trevliga medan jag var en sommararbetare men de tog väl hand om mig och lärde mig allt jag behövde kunna. Det svåraste var nog att kunna ta hand om alla, man hade många runt sig och vill hela tiden ge allt man har till varje enskild person men det går inte på en förskola med 30 barn och 7 i personalen. Det bästa var alla roliga aktiviteter, att hela tiden få vara ute och hitta på saker och vara social. Det var även viktigt att vara väldigt noggrann och lyhörd då det är barn man tar hand om.
Fördelar
Gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljo
Elevassistent (Tidigare anställd) –  Stockholm7 juni 2017
jag vill gärna jobba med er so kan ni skika et nytt medelande tack
Fördelar
gratis lunche
Nackdelar
inga förmåler
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län1 juni 2017
En arbetsplats med olika arbetsuppgifter olika dagar
Fördelar
Träffar olika människor
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och lärorikt arbete
Gruppbostad (Nuvarande anställd) –  Hökarängen31 maj 2017
Hökarängens gruppbostad är en rolig plats att arbeta på. Jag har jobbat här som vikarie sedan juli 2015. På gruppbostaden lär man sig hur man tar hand om personer med vissa svårigheter i vardagen och hur man jobbar i team
Fördelar
Aktivt
Nackdelar
långa pass
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
intressanta arbetsuppgifter och bra arbetsplatsförhållande
Projektledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 maj 2017
Det bästa med jobbet är variationen och den möjlighet att få vara del i hur vi utvecklar samhället.
Vi rör oss mellan de stora frågorna och de direkt operativa kring medverkan i turnéer och dialoger.
För mig är det roligaste att jag får vara kreativ i detta jobb och ta fram lösningar på hur vi kan lösa problem. Jag får en chans att driva projekt som är intressanta och har betydelse för utvecklingen i samhället.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Environment de travaille agreable
Enseignant (Tidigare anställd) –  Stockholm9 maj 2017
Je trouve le travaille très stimulante avec opportunités de développement.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Natt första
Bromma (Nuvarande anställd) –  Stockholm5 maj 2017
natt tjänst är första. Kan jobba dag tid med
Samt varannan helg
Grupp och ensam gå bra
Flexibel
Trevligt ensam
Thailändska med Svenskmedböjare har bott 25år isvrige
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 7Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Enskede-Årsta-Vantör9 mars 2017
Det är trevligt att vara med. Man lär sig av nya arbetskamrater där man lär sig hur man handskas med olika typer av folk och barn
Fördelar
Gratis Lunch
Nackdelar
Inte fast jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 6Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö. Talamåd. Och snäll
Personalansvarig (Tidigare anställd) –  Botkyrka kommun27 februari 2017
Jag är studen och vill järna jobba på deltid
Jag vill gärna jobba med personen och hjälpa mer och mer som möjligt
Det är de ends jag kan göra och jobba mycket på de.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 8Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsplats
Hemtjänst (Nuvarande anställd) –  Stockholm24 februari 2017
Full fart där du lär dig något nytt varje dag. kollegor med stort hjärta och humor. Det svåraste är att tiden går så fort , det positiva är värmen från patienterna.
Fördelar
Fint samarbete
Nackdelar
arbetsbelastningen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stabil arbetsgivare
Avdelningschef med personal- och budgetansvar (Tidigare anställd) –  Farsta1 februari 2017
Ledning i kommunal verksamhet ger en bra och utvecklande kunskap och erfarenhet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 10Rapportera

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 40 omdömen
5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Betyg per kategori

Arbete/Fritid Balans
3,7
Kompensation/Förmåner
3,2
Arbetstrygghet/Befordran
3,5
Ledarskap
3,5
Kultur
3,6

Stockholms stad recensioner per plats