Hemköp recensioner av medarbetare

Visar alla 32 recensionerna
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man arbetar i kassan själv från kl 07 till 09 kommer nästa.sedan checkat. Man ska även frånta,fylla på
Säljare (Tidigare anställd) –  Solna kommun10 januari 2018
Stå på dig själv, söker du arbete.
Vad bestämd.
Träffade en chef på Hemköp.
Fick arbetet.Han vad kanon. .
Nuvarande ..
Vidrig om budget inte har uppnåtts, dåligt humör, om + då blev det tårta.


Att chefen spionerar
Fördelar
Goa arbetskamrater
Nackdelar
Dålig chef . Smyger mellan hyllorna. Spionerar på oss i kassan, omvi
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej
Arbetar extra vid behov, ca (Nuvarande anställd) –  Gnesta31 december 2017
Lärde mig en del om charken och saker på golvet. jobbet har trevliga kollegor men ledningen var medioker. Finns inget fokus på personalens hälsa utan fokusen är på pengarna.
Fördelar
trevliga och roliga kollegor
Nackdelar
inget fokus på personalens välmående, samt dålig planering kring schema.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemköp
Hemköp (Tidigare anställd) –  Insjön22 december 2017
Bra jobb för att ha mellan man gick i skolan och pluggade.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det har varit en givande arbetsplats
Kundtjänstmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Stockholm26 september 2017
I förbutiken där jag står och jobbar hjälper jag alla kunder med allt de behöver hjälp med. Står och tar betalt i våra kassor och ansvarar för kassörerna och växel.
Jobbar även som postombud för Postnord.
Jag har lärt mig att hantera posten och kunder som är missnöjda. Komma på lösningar för att kunden ska bli nöjd.
Jag trivs bra att jobba med lagspelare men klarar också att ta eget ansvar och göra vissa beslut.
Det svåraste på jobbet är att man inte alltid kan fylla på och göra något för att vi inte får lämna området vi ska vara på när vi är själva.
Det bästa med jobbet är att möta kunder "face to face". Jag älskar att göra det där lilla extra för våra kunder.
Fördelar
10% när personalen handlar
Nackdelar
Inget friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social och tempofylld miljö
Teamchef färskvaror (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län19 september 2017
En utvecklande och tempofylld miljö där du ständigt får träffa människor och va med om nya utmaningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo, aldrig tråkigt
Butiksbiträde,avdelningsansvarig kolonial (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 september 2017
Ingen dag är sig lik. Dagarna består av kassatjänst, varuplock, ibland säljmöten, varuexponeringar mm. Man måste vara flexibel och hoppa in där det behövs. Vi omsätter snabbt på liten yta, så högt tempo är vardag. Kan ibland vara en utmaning, så det gäller att vara stresstålig. Våra kunder är ändå det som gör arbetet roligt. Många träffar vi varje dag, och det samspelet gör hela yrket.
Fördelar
Trevliga kunder och arbetskamrater
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt miljö
Kassörska (Tidigare anställd) –  Vällingby17 maj 2017
Trivdes bra där
Men chefen var lite rasist
Men jag gjorde mitt jobb
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
renare (Tidigare anställd) –  Göteborg3 april 2017
Jag behöver jobba det viktigt för mig. Jag hoppas vi komma svara mig tack.
Fördelar
Ingen lunch
Nackdelar
Förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra ställe att jobba
Kassör (Tidigare anställd) –  Göteborg20 februari 2017
Mycket bra arbete med högt tempo och en underbar kamratskap mellan arbetskamrater. Ledningen är toppen och har förståelse för dina behov. Kanonfint jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt arbetsplats
Praktikant (Tidigare anställd) –  Göteborg25 januari 2017
Man lär sig nya saker och träffar nya härliga människor. Det var trevligt att arbeta för detta företag
Fördelar
Härlig gemenskap
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt arbetsmiljö
Matbutik (Tidigare anställd) –  Högsbo21 januari 2017
Det va stressigt ibland när Man inte visste vad man skulle göra annars va de helt Ok. Fick bara bära ut varor hela dagarna och göra fint i butiken
Fördelar
Gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra extrajobb
Kassörska (Tidigare anställd) –  Uppsala16 december 2016
Kul jobb, bra varor. Kan rekommenderas. Lärde mej mycket om spel
Fördelar
Liten butik, kände alla
Nackdelar
Svårt att avancera
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig dag
Kassörska (Tidigare anställd) –  Järfälla kommun21 november 2016
kassatjänst, ibland även inventering av hyllor och produkter i affären
Fördelar
Möta nya människor
Nackdelar
Sittandes
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inventering
Inventerat (Tidigare anställd) –  Landskrona1 augusti 2016
Ett trevligt företag. Bra att dem tar in utomstående ungdomar som kan hjälpa till med inventeringar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett trevligt ställe att jobba på
Personal (Tidigare anställd) –  Kolbäck3 mars 2016
Jag jobbade heltid under hela sommaren och började 08:00 - 16:00 på dagarna. Jag har lärt mig att man måste vara jätte noga att plocka varor och ställa i hyllorna på rätt stället och vara trevligt mot kunderna.
Arbetskamerater har stor roll på jobbet och är viktigt att trivs med varan och vara trevligt.
Fördelar
Trevliga arbetskamerater
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljö
nej (Tidigare anställd) –  stockholm2 februari 2016
den bäste delen av jobbet med arebets koligor .
det var bra och mina alla koligor var njöd från mitt jobb
Fördelar
kontakter
Nackdelar
ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min arbetsmiljö
Kassa och tobakspersonal (Nuvarande anställd) –  Göteborg, O18 januari 2016
Jag kommer till jobbet och trivs med att jag kan prata med alla mina kollegor och att man "känner" dom.

Jag har lärt mig att man ska alltid vara trevlig mot alla men man behöver inte inleda en vän relation till varenda en.

Det bästa med jobbet är vi i tobakspersonalen för vi alla har samma arbetssätt och vi arbetar som ett team där.

I kassan försöker det flesta arbeta individuellt och har svårt att ställa upp och hjälpa sina kollegor på bästa sätt.
Fördelar
Dom har alltid gratis frukost
Nackdelar
Folk pratar om varandra, inte till varandra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
seriös och arbetsam
kassörska (Tidigare anställd) –  tumba29 oktober 2015
När jag jobbade som kassörska på Hemköp det var roligt att jobba arbetskollegor samt Chefen jag hade inte fått svårigheter. Jag utvecklade med kassan systemet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trivsam arbetsplats
plockpersonal (Tidigare anställd) –  linköping6 oktober 2015
Har lärt mig att plocka varor och lägga i ordning och kontrollera datum på varorna. bra ledning och bra personl. Inget svårt med jobbet, trivsam och rolig arbetsplats.
Fördelar
Trivsam
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kundmiljö
Timanställd (Tidigare anställd) –  Västra Götaland21 juni 2015
En typisk arbetsdag är den dag då kunderna får en att le. När jag arbetade i butik fick jag lära mig massor. Att kunna ta kritik är det jag fick lära mig, och kunden har alltid rätt.

Jag är väldigt bestämmande människa, gillar att ta ansvar. Arbetar som bäst i stress. Det fick jag uppleva i butik.

Mina arbetskollegor var jättetrevliga och glada.

Den svåraste delen av jobbet är när man inte hinner med allt man vill. Ibland kanske en kund kommer och tar sig tid.

Jag älskar att ge service, att få nöjda kunder. Det är det bästa jag vet.
Fördelar
ob
Nackdelar
långa pass
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 32 omdömen
510
414
37
21
10

Betyg per kategori

3,9Arbete/Fritid Balans
3,6Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
3,8Kultur

Hemköp recensioner per plats